Personlig stil med rimelige tilvalgsmuligheter

Standardinteriøret i Yippi-leilighetene holder høy kvalitet. I tillegg får du tilvalgsmuligheter som gir deg den viktige personlige vrien. – Du skal ikke bare få en bolig, men et hjem, sier interiørdesigner Ragnhild Mardahl Høiseth i Studio Inspire.

 | Yippi

Det er ikke første gang interiørdesignerne og -arkitektene i Studio Inspire jobber sammen med Villaservice, boligbyggeren bak prosjektet Yippi. Tidligere har de både malt og stylet visningshus og -leiligheter.

– Vi innreder slik at det blir innbydende og hjemmekoselig. Det er tilbakemeldingen vi får fra kunder også, at de får følelsen av å komme inn i et hjem. Flere har likt visningshusene så godt at de har ønsket å kopiere interiøret, forteller Høiseth.

Personlig vri

Nå skal Yippi-kunder få den muligheten med en gang, og Studio Inspire har laget to konsepter i tillegg til standardinnredningen. Det ene alternativet er en urban stil, med en blå, behagelig palett. Det andre er naturinspirert og tar jord- og skogfarger inn i interiøret.

– Slik kan kundene få være med og velge selv. Jo mer du får bestemme, jo mer personlig blir det. Da er det også mye mer lystbetont å flytte inn. I tillegg er standarden god fra begynnelsen av, så her er det noe for alle, sier Høiseth.

Passer det meste

Høiseth forklarer at grunntanken har vært å lage en innredning som oppleves så personlig at du ikke føler et behov for å gjøre store endringer når du flytter inn. I tillegg skal du enkelt kunne kombinere det med dine egne møbler.

– Vi er ute hver dag og ser hva kundene liker. Vi maler private hjem og driver med alt fra fargesetting av nye og brukte boliger til møbelplaner og innkjøp for kunder. For Yippi-prosjektet har vi brukt fargepaletter som er veldig i vinden, men like viktig har det vært med kontraster som passer godt med det folk har fra før, forklarer hun.

 | Yippi
Illustrasjon, endringer vil forekomme. | Yippi
Illustrasjon, endringer vil forekomme.