Lavprisboliger med gunstig finansiering

 | Yippi

Salgssuksessen Yippi kommer til Trondheim Øst – Fortunalia! Salgsstart i 2022.

Lavprisboliger til fast lavpris

3-roms til fast lavpris kr. 2.490.000

En yippi-leilighet er innredet med fokus på at det skal være både gode planløsninger og mye lys. Alle boligene i et yippi-bygg har universell utforming og er tegnet for å gi deg mest mulig romfølelse. Med åpne løsninger, store vindusflater, og utgang til egen balkong har du alt du trenger. I tillegg får du en praktisk hverdag med både heis i bygget og muligheter for parkering i p-kjeller.

For å hjelpe enda flere inn på boligmarkedet, kommer våre lavprisboliger i tillegg med en unik og gunstig finansieringsløsning. Lavprisboliger og en egen spareplan fra SpareBank 1 SMN gir deg muligheten til å kjøpe leilighet allerede i dag, selv om du kanskje bare sitter med 50.000 i egenkapital.

Meld interesse

Ønsker du å holdes oppdatert og inviteres til salgsstart på Britannia? Meld din interesse – helt uforpliktende selvsagt.

 | Yippi

La ikke mangel på egenkapital stoppe deg

Vi hjelper deg så du kan kjøpe nå, selv om du mangler 15 % i egenkapital.

Lavpriskonseptet Yippi gjør det mulig å kjøpe bolig. Om du vil og kan spare, legger vi sammen en plan. Egenkapital kan være kausjon, tidligere sparing, sparing frem til overtagelsen og mulig verdiøkning på boligen du kjøper.

Første steg til egen bolig, ta kontakt med oss slik at vi sammen finner en løsning – slik at vi alle kan si yippi!

Regneeks. med gjeldene rentesats pr. desember 2022
.

15 % i egenkapital (3-roms)

Kjøpesum
2 490 000
Egenkapital
373 500
Nominell rente p.t. fra
1,85 %
Effektiv rente p.t. fra
1,93 %
Andel finansiering
85 %**
Lånebeløp på kjøpstidspunkt
2 116 500
År nedbetaling
25
Terminbeløp/mnd (inkl. renter og gebyr)
8 877
– rentefradrag
*kommer*
Terminbeløp/mnd e. skatt
*kommer*

Kommunale avgifter og felleskostnader kommer til tillegg. **Boliglån for unge. Tilbudet forutsetter individuell kredittvurdering. 

Fortunalia, et par minutter fra Jakobsli | Yippi

Fortunalia, et par minutter fra Jakobsli

Vi må bare innrømme det. Her på Fortunalia – bare minutter fra Jakobli og Dragvoll blir det veldig fint å bo. Her finner du dagligvarebutikker, pizzeria, post, skoler, barnehager, frisør med mer. Med Estenstadmarka som nærmeste nabo har du tilgang til spreke sommer- og vinteraktiviteter i vakre omgivelser. Turmulighetene er mange og varierte og passer alle, uansett alder og aktivitetsnivå. Og når tiden er inne for en rast, kan Estenstadhytta by på velduftende kanelboller, varm kakao og ekte og smakfull husmannskost.

Det daglige brød
Nærmeste nærbutikk er Coop Prix Jakobsli, dersom du ønsker et større og bredere utvalg er det bare få minutter til Meny Moholt. En søndagsåpen Bunnpris finner du også på Angelltrøa og Jakobsli
Student?
For deg som studerer eller har tilknytning til NTNU Dragvoll, bor du bare en kilometer unna. Vil tro du sykler dit på 5 minutter, tror du ikke?
Buss nummer 10
Nærmeste holdeplass ligger kun et steinkast unna. Her går rute 10 fra tidlig morgen til sen kveld, ukedager som helg. Her har du nærhet til sentrum, samtidig som du bor fredelig og landlig.

Bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Vi tar forbehold om eventuelle feil og mangler.